Hur utför ni jobbet?

Beläggnings avläggsnings tjänsten innefattar borttagning av oönskad (t.ex. gammal) färgbeläggning eller lackbeläggning (t.ex. målarfärg, lack). Ytan smörjs med en speciell kemikalier som är utvald för den typ av klotter vi vill ta bort , det medför att det löser sig upp till den punkt där den kan avlägsnas med hjälp av vatten under tryck ( med hjälp av en så kallad vattenspatel ) . Tack vare detta kan vi på ett snabbt sätt ta bort nästan allt gammal beläggning (t.ex. målarfärg)

Jag har hemma en högtryck tvätt, varför tvätta inte själv?

Om fasaden är relativt ny kan den tåla den vanliga atmosfäriska smutsen (dam, gegga ) man kan så klart tvätta den själv med Kärcher fast man kan inte glömma att för högt tryck kan skada fasaden i dem flesta fal är det enklast att låta specialister / professionalister utföra arbete . När du väljer - det är det viktigt att se till att företaget har utrustning för att tvätta med varmt vatten, utan det -skiljer de sig inte från vad du kan göra själv. Att tvätta med kallt vatten även med kemiska tillsatser kommer inte att uppnå sådana effekter som att tvätta med hett vatten.

Utrustning?

Vi har all nödvändig utrustning för att utföra ordern, du behöver inte oroa dig för någonting. Med denna typ av service behöver vi endast ibland tillgång till punkt där vi kan hämta vatten (rent, kallt) till vår behållare. Det räcker vilket vattenuttag som helst. All utrustning anländer på en speciell bil förberedd för service, det finns en uppsättning av maskiner som behövs för att utföra arbetet

Hur utför ni jobbet?

Tjänsten av fasadtvätt utförs med varmt vatten under tryck som stöds av lämpliga professionella kemiska medel. Valet av medel beror på typ av fasad och typ av smuts. Dessutom väljs vattentrycket på detta sätt för att optimalt rengöra utan att orsaka skador (50–350 bar). Det viktigaste inslaget i vår service är varmt vatten (80–100 ¤ C) vars tillämpning gör att vi kan ta bort mest smuts utan att behöva använda för mycket vattentryck.

Kan ni skada min fasad?

Vår erfarenhet hjälper oss att välja rätt parametrar för att inte orsaka skador. Det händer att vissa ytor inte är lämpliga för rengöring på grund av deras dåliga hållbarhet det enklaste sättet att kontrollera fasadens styrka är att försöka skrapa av en bit, om du lyckas betyder det att materialet inte tål rengöringsprocessen och du bör tänka på en noggrann renovering / modernisering av fasaden.

Kommer inte trädgården att förstöras efter rengöring?

Vi använder ekologiska medel som i kontakt med vatten avbryter sin verkan (den kemiska reaktionen stoppas) tvättade rengöringsmedel från ytan kan gå till en dräneringssump. Väl sköljda rester skadar inte växter (speciellt i trädgårdar, gräsmattor i närheten av den rengjorda fasaden)

Vad behöver jag lämna tillträde till - under tvätten / arbete?

Vid tvättning av fasaden behöver vi tillgång till punkten där vi kan få vatten om det behövs (ren, kall) till vår tank. Det räcker med vilken som helst kran / vattenuttag.

Måste jag vara hemma hela tiden under tjänstens utförande?

Det är inte nödvändigt, det räcker för oss att låta någon släpa in oss på arbetsområdet och ange platsen där det kommer finnas tillgång till vatten.

Kan ni tvätta /rensa alla typer av ytor?

Ja, vi är beredda på alla typer av ytor, helst före vårt teams ankomst, informera oss om andra typer av ytor du eventuellt också är intresserad av att tvätta, rengöra eller fräscha upp. (t.ex. stenläggning)

Hur lång tid kommer det ta?

Det beror på ytans storlek och typ t.ex. rengöring / tvätt av en villa 160m2 ligger på 8-arbetspas timmar.

Om jag vill måla min fasad måste jag tvätta den innan?

Ja, innan fasadmålning måste den tvättas först -tyvärr dem flesta byggarna brukar inte nämna det.

Jag har en hög byggnad hur kommer det se ut att arbete på höjder?

Vi har rätt utrustning för arbete i höjd (stegar, aluminium glidställningar) om fasaden är högre än 7 m använder vi lyft plattformen, anställda är utbildade att arbeta på höjder, har aktuella utbildningar.

Hur är processen med att beställa tjänsten -från början till slut?

Om du har bestämt dig att vi ska utföra jobbet, kommer vi överens om tiden / datumet som passar dig bäst. Vårt team efter att ha kommit till den plats där arbetet ska göras, utför först mätningen och utvärderar andra serviceparametrar, om allt passar dig, skriver vi ordern (eller kontrakt på större områden) och vi börjar jobba. Det viktiga är att du känner till den exakta kostnaden för en tjänst - som aldrig ändras utan ditt samtycke innan vi börjar arbeta. När arbetet är slutfört utför du det så kallade arbetskvittot / acceptansen av arbeten -kontrollerar om allt stämmer överens med dina förväntningar. Om du märker något som du inte tycker om, kommer de anställda att försöka rätta till problemet med detsamma, efter slutförandet av eventuella korrigeringar utförs så kallat pickup och efter det för du fakturan för utförd arbete (på fakturan finner du företagets uppgifter / namn efternamn, adress, momsen. / pers.nr) fakturan skickas vanligtvis till din mejl.